Gezondheidstesten

Neem de controle over je eigen lichaam en test je gezondheid eenvoudig met een zelftest. Van cholesterol tot menopauze en van schildklier tot maagzweer. Bekijk hieronder ons assortiment gezondheid zelftesten.

Toont alle 8 producten

Filters

Voor 12.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Binnen 20 minuten de uitslag van je zelftest

Anonieme levering

Test je gezondheid met een zelftest

Heb je last van bepaalde gezondheidsklachten? Of wil je meer weten over jouw gezondheid? Dan is een zelftest een perfecte oplossing. De drempel voor een bezoek aan een huisarts is vaak hoog, veel mensen gaan pas als ze écht heel veel last hebben van klachten. Met een gezondheid zelftest voer je de test in het comfort en privacy van eigen huis uit. Een zelftest werkt erg eenvoudig en vaak heb je al binnen enkele minuten de uitslag. Zijn bepaalde waardes hoger dan normaal? Maak dan altijd een afspraak met een arts voor aanvullende testen.

Ons assortiment gezondheid zelftesten

Oneself heeft een ruim aanbod gezondheid zelftesten die je online kan bestellen. Het testen van je gezondheid kan nooit kwaad en is fijn voor je eigen gemoedsrust. Hieronder vertellen we je graag wat meer over onze zelftesten:

  • Blaasontsteking zelftest: moet je vaker dan normaal naar het toilet? Heb je last van een branderig gevoel of pijn bij het plassen? Of heb je last van troebele urine? Dit zijn allemaal veelvoorkomende symptomen van een blaasontsteking. Met een zelftest kom je er daadwerkelijk achter of het om een ontsteking van de urinewegen gaat.
  • Cholesterol zelftest: een cholesteroltest werkt op basis van een druppel bloed. Door middel van de verkleuring van de test, meet je eenvoudig het cholesterolgehalte.
  • Menopauze zelftest: een menopauzetest geeft een indicatie of je in de overgang bent. Deze test meet het FSH-niveau in de urine, hierdoor weet je binnen enkele minuten of je in de overgang bent.
  • Diabetes zelftest: een diabetes zelftest meet de bloedglucosewaarde. Wanneer de waarden ver onder of boven het normale bereik vallen, dan is er mogelijk sprake van diabetes.
  • Schildklier zelftest: last van vermoeidheid, gewichtstoename of een slechte concentratie? Dan is er mogelijk sprake van een schildklier die niet goed werkt. Met deze zelftest meet je in een druppel bloed de waardes.
  • Vaginale pH zelftest: deze test meet de zuurgraad van de vagina. Een vaginale pH (3,8 tot 3,5) is optimaal om infecties te voorkomen.
  • Maagzweer zelftest: last van klachten zoals pijn in de bovenbuik of brandend maagzuur? Met een zelftest kom je erachter of er sprake is van een maagzweer.
  • Nierfunctie: met een nierfunctie zelftest kom je er in een vroeg stadium achter of er sprake is van nierschade. Test je gezondheid eenvoudig met een urine sample.

Zelftest gezondheid kopen?

Met een zelftest van Oneself neem je controle over je eigen gezondheid. Bestel eenvoudig een gezondheid zelftest in onze webshop. De volgende werkdag ontvang je de zelftest in een discrete verpakking thuis. Zo kan je testen in het gemak en comfort van eigen huis. Heb je nog vragen over onze zelftesten? Neem dan contact met ons op, door een e-mail te sturen naar info@oneselfhealth.com. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op +31 6 29367141.

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig met een bestelling.
Chat met ons via whatsapp.

Menu