Drugstesten

Wist je dat drugs en alcohol eenvoudig te meten zijn met behulp van een zelftest? In sommige beroepsgroepen mag steekproefsgewijs getest worden op het gebruik van drugs en alcohol. Bekijk hieronder onze zelftesten.

Toont alle 3 producten

Filters

Voor 12.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Binnen 20 minuten de uitslag van je zelftest

Anonieme levering

Drugs zelf testen

Bedrijven mogen niet zomaar een alcohol of drugstest afnemen bij werknemers. Privacy speelt hierbij een belangrijke rol. Er zijn enkele beroepen waar alcohol of drugs een belangrijke invloed hebben op de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan schippers, piloten en treinmachinisten. Bij deze groepen mag er steekproefsgewijs getest worden op alcohol en drugs. Tevens gebruiken Justitie en politie de testen bijvoorbeeld ook voor controles. Tot slot is het in sommige landen (zoals Frankrijk) zelfs verplicht om een alcoholtest in de auto te hebben liggen.

Ons assortiment drugs testen

Oneself heeft een ruim aanbod drugs testen die je online kan bestellen:

  • Alcohol zelftest: deze alcohol zelftest meet de concentratie van alcohol in de uitgeademde lucht. Het gaat om een wegwerptest, die je bijvoorbeeld in je auto kan liggen. Zo kan je direct meten of het nog veilig is om te gaan rijden.
  • Multi-drugs zelftest: onze multi-drugs zelftest kan gebruikt worden voor de detectie van amfetaminen, cocaïne, morfine, methadon, THC en benzodiazepines. De test werkt op basis van een urine sample.
  • Cannabis zelftest: deze betrouwbare drugstest detecteert THC in de urine, tot wel 4 weken na gebruik. THC is de werkbare stof in softdrugs zoals wiet en hasj. De test werkt eenvoudig, door middel van een urine-sample.

Drugs test kopen bij Oneself

Onze alcohol drugs zelftesten zijn zowel verkrijgbaar voor bedrijven als particulieren. De zelftesten  zijn online in onze webshop direct te bestellen en ontvang je altijd in een discrete verpakking. Heb je vragen over onze drugs zelftesten? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder.

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig met een bestelling.
Chat met ons via whatsapp.

Menu