Allergietesten

Last van jeuk, tranende ogen, niezen of opgezwollen plekken op de huid? Dan kan er sprake zijn van een allergie. Voor meer zekerheid kies je voor een allergie zelftest van Oneself, bekijk hieronder ons assortiment.

Toont alle 2 producten

Filters

Voor 12.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Binnen 20 minuten de uitslag van je zelftest

Anonieme levering

Allergie zelftest

Helaas kan je voor behoorlijk wat verschillende dingen allergisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan huisdieren, huisstofmijt, pollen, bepaalde soorten voedsel, de zon of medicijnen. Dit uit zich vaak in klachten zoals benauwdheid, jeuk, hoesten, last van ogen, een loopneus, huidklachten, zwellingen. Bij een allergie reageert het lichaam overgevoelig op een bepaalde stof. Medicijnen kunnen helpen om de klachten te verminderen, maar dan moet je eerst wel weten om welke allergie het specifiek gaat. Een allergie zelftest geeft je meer inzicht in jouw eigen gezondheid. Ze meten de mate van antistoffen in je bloed.

Ons assortiment allergie testen

Oneself heeft een ruim aanbod allergie testen die je online kan bestellen:

  • Glutenallergie zelftest: de naam van deze test zegt het al, hiermee test je of er mogelijk sprake is van een glutenintolerantie of glutenallergie. Deze zelftest detecteert de antistoffen die ontstaan bij een glutenallergie, in een druppel bloed. De ernst van de allergie geeft de test niet aan, hiervoor is het aan te raden om een arts te raadplegen.
  • Algemene allergie zelftest: er zijn helaas nog wel wat allergieën op deze wereld. Heb je regelmatig last van klachten zoals eczeem, jeuk, niezen of een loopneus? Met onze algemene allergie thuistest meet je het niveau van de immunoglobulinen antistoffen in je bloed. Wanneer deze waarden hoger zijn dan normaal, is er mogelijk sprake van een overgevoeligheid of allergie.

Allergie test kopen bij Oneself

Eenvoud en betrouwbaarheid, dat is waar we voor staan met onze zelftesten. Binnen enkele minuten weet je al of er sprake is van een bepaalde allergie. Je kan een allergie test eenvoudig in onze webshop bestellen. Zo test je in het gemak en comfort van eigen huis! Heb je nog vragen over onze allergie testen? Neem dan contact met ons op, door een e-mail te sturen naar info@oneselfhealth.com. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op +31 6 29367141.

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig met een bestelling.
Chat met ons via whatsapp.

Menu