Herroepingsrecht

Consumenten hebben recht op een herroepingsrecht onder de volgende voorwaarden, waarbij de consument iedere natuurlijke persoon is die een transactie heeft gedaan.

U hebt het recht om de aankoop van een of meerdere zelftest(en) binnen 14 dagen zonder opgave van reden te herroepen.

Voor grotere bestellingen (meer dan 100 zelftesten) moet u om uw recht uit te oefenen binnen 14 dagen contact opnemen met Oneself, e-mail: info@oneselfhealth.com door middel van een duidelijke verklaring bijv. een brief verzonden per post of e-mail.

Om de annuleringsperiode te handhaven, volstaat het dat u de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt vóór het verstrijken van de herroepingstermijn.

Gevolgen van de annulering

Als u een bestelling annuleert, betalen we alle kosten die we van u hebben ontvangen, exclusief verzendkosten, terug. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel die u in de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij anders met u is overeengekomen. We kunnen u het geld terug geven als we alle goederen ongebruikt en in de originele staat terug hebben ontvangen.

U moet de goederen onmiddellijk naar ons terugsturen en in ieder geval niet later dan veertien dagen na de datum waarop u ons op de hoogte brengt van de annulering van dit contract. De deadline is gehaald als u de goederen verzendt vóór de deadline van veertien dagen.

U draagt ​​de directe kosten van het terugzenden van de goederen.

Betalingen en verzendingen

Verzending

De prijzen op de productpagina’s zijn inclusief btw en verzending. De testen worden verzonden met priority post.

Betaling

Betaling met PayPal

U kunt veilig en gemakkelijk betalen via Paypal. Aan het einde van het bestelproces wordt u rechtstreeks doorgestuurd naar Paypal. Als u al een PayPal-klant bent, kunt u daar inloggen met uw toegangsgegevens en de betaling doen. Ben je nieuw voor PayPal? Dan kunt u inloggen als gast of een PayPal-rekening openen en de betaling bevestigen.

Betaling met creditcard

U kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met uw creditcard. Wij accepteren alle creditcards. Uw creditcard wordt alleen in rekening gebracht als uw bestelling is verzonden.Uw creditcardgegevens worden gecodeerd met behulp van de SSL-methode. Deze hoge beveiligingsstandaard zorgt voor veilig winkelen bij www.oneselfhealth.com.

Extra beveiliging bij betaling per creditcard

Verified by VISA en MasterCard Secure Code maken een bijzonder veilige verwerking van creditcardtransacties op internet mogelijk met behulp van speciale versleutelingsmethoden. U hebt geen extra software nodig. Voor betaling wordt u automatisch doorverwezen naar de website van uw bank. Volg de gegeven stappen om uw bestelling te voltooien.

Levering

De levering wordt uitgevoerd naar de opgegeven woonplaats van de klant of een ander opgegeven afleveradres. De klant dient ervoor te zorgen dat de groep personen die wordt gevonden op het opgegeven afleveradres, toestemming heeft om de levering te accepteren. Als de levering mislukt om redenen waarvoor de klant verantwoordelijk is, draagt ​​de besteller de kosten van een nieuwe levering.

Eigendomsvoorbehoud

De bestelde goederen blijven eigendom van Oneself BV tot de volledige betaling.

Menu